lauantai 1. lokakuuta 2011

Päivä 9 - Tätä kuuntelen

Teerrppa! Eilen oli oikeesti mieletön keikka! Kahden mahtavan bändin kanssa esiinnyttiin ja me alotettiin vasta joskus kahdentoista aikaan soittaminen mut meininki oli silti jees.

Mutta niin, mitä mä kuuntelen. Mun musiikkimaku on todella laaja: kuuntelen klassisesta tosi raskaaseen ja kaikkea siitä väliltä. Riippuu vähän mielentilasta että mitä kuuntelen. Mut kaikkien aikojen parhaat eargasmit on kyllä dupstepistä ja brutaalista emohuudosta ja muusta emoilumusasta. Yleensä en osaa nimetä mitään lempibändejä mutta kyllä mulla sellasia on kun jaksan vähän miettiä. Yks joka on kuulunu tähän kategortiaan on My Chemical romance, oi kyllä. Niillä vaan on niin mahtavia sanotuksia ja se fiilis millä ne vetää on niin uskomatooooon. Toinen on Mew. Sitäkin kuuntelin sillon vähän varhaisempien teinivuosien emokausilla joten en oo hetkeen voinu kuunnella sitä ilman että tulee huono fiilis.  Mut nyt oon taas löytänyt sen uudestaan ja ah kuinka rakastankaan sitä bändiä. Vähän samaan kategoriaan kuuluva bändi, Blue Foundation on kans uskomaton ja myös tanskalainen kokoonpano. Kuunnelkaa Blue Foundation - Watch you sleeping!! Mitähän muuta... No Asking Alexandria kuuluu myös ihan ylivoimasesti lempibändeihin. Ne on vaan ihan helvetin hyviä. Sitten myös Destroy Rebuild Until God Shows ja lyhyemmin vaan d.r.u.g.s sekä The Used (!!) on myös vallottanu mut joskus tän vuoden alussa, ah mitä bändejä! Ja dupsteppiä ei väännä oikeen mitkään bändit mutta Flux Pavilion tekee parhaat remixit ja niiden omat biisit on myös huippuja. Ja vieeeeelä. Nirvana! Niitä on kuunneltu ihan pienestä kun saatiin kotiin Nevermind -levykin. Tykkään!
   Heheh ei ehkä mene läpi jos jätän Paramoren listaamatta. Kyllä se kuuluu mun lempibändeihin ja varsinkin toi uudempi tuotanto on tosijeees.
   Kotimaisista bändeistä lempparit on Happoradio ja Zen Cafe. Niiden biiseissä sanat on laitettu merkittävään asemaan ja siitä tykkään.