maanantai 16. tammikuuta 2012

Now you're just sombody that I used to know

Heya! Viikonloppu on ohi ja sepäs on harmi, niin mukava se oli. Perjantaina oltiin tyttöporukalla istumassa iltaa - safkattiin paljon ja istuttiin viis tuntia pöydän ympärillä jauhaen kaikkea turhaa ja tyttömäistä. Ihanaa ja piristävää tehä tollasta, mä kun harvemmin minkään isomman porukan kanssa vietän tollee iltaa. Menin siitä Annikalle yöksi ja lähettiin aamupäivällä kohti Hyvinkäätä jonne meidät oli kutsuttu soittamaan synttärikesteille. tietämättä mitä ilta tuo tullessaan.
  Keikkapaikalla oltiin siinä kahden aikaan ja pojat ajo pakun sinne josta roudattiin kamat sisään. Tuotiin sinne kaikki kitarakaapit ja rummut ja siinä kokoomisessahan on aina oma hommansa. Siinä niitä piuhoja haettiin ja eestaas renksuteltiin ku ei  saatu toimimaan hetkeen. Jonkun taikatouchi tietysti sai virrat laitteistoon ja päästiin hakee safkaa ja mentii Juusolle syömään. Keikkapaikalla oltiin takas kasin jälkeen ja siellä hengailtiin hetki lisää ja lopulta siinä yhdeltätoista päästiin lavalle.
Ekan biisin aikana näin vaan että yleisössä oli ihmehäslinkii ja miksaavalle Henkalle tultiin jotain valittelee selvästikin metelistä ja olin vaan että oh well. Siinä sitten tokan biisin jälkeen tultiin sanomaan että joo liian kova meteli että naapurissa asuvat ihmiset saattaa soittaa poliisit ( kyseessä oli huom sit baari! ) joten volaa pitää laskee. Milläs meinaat rummuista volaa laskea ja soittaa samalla niinku pitäski? No et millään. Meteli olis silti ollu liian kova. Soitettiin sit pari biisiä akustisena kun oli ihmisiä myös ihan meitä varten sinne tullut.
  Vahinkoja sattuu ja ymmärrän että noin käy välillä mut olis voinu  vähän varmistella että monen aikaan sopii rokkia soitella. Ärsyttävintä tossa vaan nyt oli se et oltiin odoteltu koko päivä ja roudattu kaikki tavarat paikan päälle. Ja mielellään oltais kokonainen akustinen setti voitu vetää mut ei oltu valmistauduttu. Keikka oli myös korvaavan basistin Akin ja korvaavan rumpalin Mikin ensimmäinen. Eilen aamulla vähän juili vielä mut eipä tuolle nyt mitään voi, keikkoja tulee ja keikkoja menee.
  Tänään väsyttää, vähän harmittaa tää maanantai kun toivois että olis taas perjantai ja tekemistä ei ole joten mä teinipeileilin taas. Kuvia kans vähän v-lopulta kun Annikan kanssa räpsäiltiin!



p.s mul on nyt viis pillinpätkää vasemmassa korvassa ku en löytäny misään ysimillistä tunnelia, kympin tunneli oli liian ison näkönen ja spiraalii en halunnu enää pitää. Miks kaikki oudoksuu, must tää on iha siisti ratkasu! Ja huulikoru teki hetkellisen paluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti