torstai 31. toukokuuta 2012

I trust you all the same, i don't know why

Kohta on kesä. Tai siis... Huomenna on kesä. Kelatakaa!

Löysin uuden upeen bändin, Biffy Clyron. Oonko eläny kolossa kun oon nähny ne livenäki viimevuonna ja nyt vasta fiilaan niitä?

Ostin eilen maailman päheimmät kengät neljällä eurolla. Äiti digas niistä eli kaikki on hyvin, kjähäh.

Ostin myös kaks ihanaa kauluspaitaa.

Fiilaan hulluna suomalaista nousevaa bändiä, Face of godia.

Joku mies koputti tänään mua olkapäälle bussissa ja kehui mun peppua. En vilauttanut sitä sille vaikka se kovasti pyyteli.

Mul on pari päivää ollu päällä ballerinat. BALLERINAT. En mä käytä ballerinoja.

Käytin tänään mun mummon kelloa ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun sain sen ns. perintönä muiden korujen joukossa. Se on ollut mun kaapissa kymmenen vuotta.

Mulla on ihana poikaystävä ja siivottiin eilen ahkerasti yhessä. Se on kultaa.

Näin tänään kauniin tytön jolla oli ihana polkkatukka ja sekunnin sadasosan harkitsin et itse voisin sellasen taiteilla itelleni. Eio pokkaa.

Liimasin tänään Colory -tarran bussin penkkiin kiinni. Tuli rikollinen olo.

Jos saan joskus poikalapsen, sen nimeks tulee Emil.

Isä toi Lontoosta maailman parasta suklaata ja nyt sitä on kaks boksia jääkaapissa. Ja kaks rasiaa toffeeta. Melkeen ei naurata.

Siinä ne on ne ballerinat. Ja toi laukku! Pöllin aina kaiken äidin kaapista.



lauantai 19. toukokuuta 2012

You know, looking at somebody's playlist is like reading their diary

Duunia on paiskittu ja mulla on ollu superhauskaa - ihania työkavereita ja tekemistä muuten tyhjiin päiviin. En oo vähään aikaan ollu näin onnellinen. Lukio oli vaan selvästi mulle liikaa tällä hetkellä ja on niiiin vapauttavaa vaan et sain lähdettyä ja nyt voin tehä sitä mitä itse haluun. Duunia ja musiikkia ja miettiä opiskelua vasta syksyllä.
  Oli muuten ihan huisia siellä Nosturissa Emergenzan finaalissa! Bändit oli kaikki mahtavia ja oli vaan niin nastaa ja metkaa ja awesomee kisata niiden kanssa ja sillä lavalla. Yleinen tunnelma tais olla aika humalainen ja lepposa - ei tosin meillä kun yritettiin pysyä skarppeina. Ja vaikka uskon Coloryyn ihan sataprosenttisesti niin taso oli sen verran kova että en uskonu meidän sijottuvan. Mahtavaa et niin tehtiin ja nyt päästään vihdoin studioon vääntää pari kesäbiisiä ja tekee musavideo loppuun!! Jeeeeee.
Ainiiiii ja tää tukka. My god mä rakastan tätä.

Ah - i'm in love



Ja tiedättekö sen tunteen, kun joskus kaikki ihmiset on ihan syvältä? Tuntuu et kun on onnellinen niin paljon vähemmän ihmisten tekemiset loukkaa ja niitä ei ota niin itteensä. Sillon kun on sujut itsensä kanssa, tollaset negatiiviset tunteet ei oikeestaan edes hetkauta. Mut ei sitä jaksa olla se kakkosvaihtoehto.

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

"You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Jäätävä väsymys! Pitää ryömii tonne rumien sydänlakanoiden väliin mutku en malta vaan luen viisaita quoteja netistä. Koukuttaaa..... 
  Mulla loppu nyt muuten koulu kokonaan, jipiii! Tai no siis, tähän asti nyt ainakin. Syksyllä jatkan aikuislukiossa loppuun koska mä haluan sen lakin vaikka itkua vääntämällä. Jännää jotenkin koska en yleensä koskaan tee mitään ihan täysin siksi että mä haluan. Tai en oo koskaan osannu tehä isoja päätöksiä omillani. Mut nyt sentään tein ja mulla on duunia ja asioilla on tapana järjestyä. Ei tarvii tuhlata aikaa enään koulussa jossa en saa mitään aikaseks.
Hassua vaan kun ei tarvii heti aamulla lähtee mihinkään ja voi vaan olla ja porautuu oman pään sisään. Mut silti se herätys on pakko laittaa etten tuhlaa noita kauniita päiviä. Elämä maistuu.



perjantai 4. toukokuuta 2012

Nosta katsees ja huomaat, heikkopäinen on tullut hänestä

Miks pää tekee temppusii ja miksei kaikki jonka pitäis tuntuu pahalta tunnukaan niin pahalta ja äääk. Kuvia.



Siinä teille oikeen supermegahoidettu punanen pehko... Onneks kampaaja pääsee pistää väriä uuteen uskoon ja ehkä karsii noita latvojakin. Väri ei kyllä punasesta muuksi muutu mut tulee jotain jännää päähän! Sittenpähän näätte.


Ja Pariisin Keväällä on upeita sanotuksia. 

'Oon kuullut merestä, niin kauniista. Ja niin syvästä.
 Ei oo milloinkaan kukaan,
ei oo koskenut pohjaa'


torstai 3. toukokuuta 2012

Don't look ahead there's stormy weather

Vappu oli sinänsä ihan tyhmä (ja niin minäkin ku oon unohtanu kirjottaa) mut toisaalta tulipahan vietettyä ja ensvuonna se on kuitenki uudestaan. Oltiin Coloryn kanssa Hämiksessä keikalla ja siellä nyt oli millasta oli.
Vappupäivä itsessään meni mukavasti ottaen rennosti ja sit pyöräilemällä mukavat 35km, ja eilen valokuvailtiin Annikan kanssa koska that's what we do!



Ja sain kipsin jo pois kädestä, juhuu! Oli jo aikakin. Se käsi oli kipsattu niin killiin asentoon ja vaikka sitä pystyi loppua kohden käyttää aika normaalisti niin olihan se ärsyttävä kun ei hiuksiakaan saanu oikeen laitettua. Mut niin antivasuriks kun oon aina itseni mieltänytkin, söin vielä pari päivää sen kipsin poiston jälkeen vasurilla... Mut  eipä kaikki ihan täydellisesti mennyt - sen väärinluutumisen seurauksena tää käsi on ihan snadisti killissä. Korjausleikkaus ei kuulemma oo pakollinen mut en mä ehkä killillä kädellä viittis vanhuuteen asti vedellä.
Hehkutettavan arvoinen asia on myös varmaan se että sain duunia! Tulkaa moikkaa mua Sellon Hesburgeriin siis joskus.

Ja ylihuomenna puolimaratoni..... Jos en selvii hengissä niin muistelkaa hyvällä, jooko?

P.s oonks mä ainoo joka kokee olevansa yksinkertanen, tunnevammanen idiootti?