keskiviikko 9. toukokuuta 2012

"You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Jäätävä väsymys! Pitää ryömii tonne rumien sydänlakanoiden väliin mutku en malta vaan luen viisaita quoteja netistä. Koukuttaaa..... 
  Mulla loppu nyt muuten koulu kokonaan, jipiii! Tai no siis, tähän asti nyt ainakin. Syksyllä jatkan aikuislukiossa loppuun koska mä haluan sen lakin vaikka itkua vääntämällä. Jännää jotenkin koska en yleensä koskaan tee mitään ihan täysin siksi että mä haluan. Tai en oo koskaan osannu tehä isoja päätöksiä omillani. Mut nyt sentään tein ja mulla on duunia ja asioilla on tapana järjestyä. Ei tarvii tuhlata aikaa enään koulussa jossa en saa mitään aikaseks.
Hassua vaan kun ei tarvii heti aamulla lähtee mihinkään ja voi vaan olla ja porautuu oman pään sisään. Mut silti se herätys on pakko laittaa etten tuhlaa noita kauniita päiviä. Elämä maistuu.



2 kommenttia:

  1. mihi aikuislukioon oot aatellu mennä? itelläniki nimittäi halu saada se lakki mut eka vuode jälkee 4,5 suoritettuu kurssii.... :D ei oikee inspais toi opiskelu vuode jäljes kaikkii :/

    VastaaPoista
  2. Sori ku vastaan vasta nyt! Mut siis tapiolan aikuislukioon! :--) tiiän mistä puhut... Mennää samaan lukioo ja panostetaa yhessä! ;)

    VastaaPoista