lauantai 19. toukokuuta 2012

You know, looking at somebody's playlist is like reading their diary

Duunia on paiskittu ja mulla on ollu superhauskaa - ihania työkavereita ja tekemistä muuten tyhjiin päiviin. En oo vähään aikaan ollu näin onnellinen. Lukio oli vaan selvästi mulle liikaa tällä hetkellä ja on niiiin vapauttavaa vaan et sain lähdettyä ja nyt voin tehä sitä mitä itse haluun. Duunia ja musiikkia ja miettiä opiskelua vasta syksyllä.
  Oli muuten ihan huisia siellä Nosturissa Emergenzan finaalissa! Bändit oli kaikki mahtavia ja oli vaan niin nastaa ja metkaa ja awesomee kisata niiden kanssa ja sillä lavalla. Yleinen tunnelma tais olla aika humalainen ja lepposa - ei tosin meillä kun yritettiin pysyä skarppeina. Ja vaikka uskon Coloryyn ihan sataprosenttisesti niin taso oli sen verran kova että en uskonu meidän sijottuvan. Mahtavaa et niin tehtiin ja nyt päästään vihdoin studioon vääntää pari kesäbiisiä ja tekee musavideo loppuun!! Jeeeeee.
Ainiiiii ja tää tukka. My god mä rakastan tätä.

Ah - i'm in love



Ja tiedättekö sen tunteen, kun joskus kaikki ihmiset on ihan syvältä? Tuntuu et kun on onnellinen niin paljon vähemmän ihmisten tekemiset loukkaa ja niitä ei ota niin itteensä. Sillon kun on sujut itsensä kanssa, tollaset negatiiviset tunteet ei oikeestaan edes hetkauta. Mut ei sitä jaksa olla se kakkosvaihtoehto.

1 kommentti: