perjantai 30. joulukuuta 2011

Wanna take you for a ride on a big jet plane

Laitoin herätyksen jopa kello 12 soimaan tänään aamulla. Mut torkutin tietysti melkeen yhteen. Sit siivosin helvetin ahkerasti. Ainakin kaks paitaa laitoin kaappiin. Ja kävin myös maailman huonoimmalla lenkillä ja sekös juili. Nyt naama on laitettu ja lähden Katriinalle jota on ollut superikävä. Reppu painaa liikaa. Hyvää uuttavuotta, älkää ottako rennosti ja muistakaa juhlia koko vuoden edestä!


Näinkin ahkeraa siivousta äidin ikivanhoissa ja iki-ihanissa hippihousuissa.

torstai 29. joulukuuta 2011

And if you're still breathing, you're the lucky ones 'cause most of us are heaving through corrupted lungs.

En muista yhtään mitä oon tehny viimepäivinä. Tai siis muutaku hengaillu. Emmä kai sit muuta ookaan tehnyt. Tylsä, tylsä ihminen. Nyt koitan saada mun tumblria toimimaan mut ei se suostu. Iha tyhmä.
 En oo koskaan tehnyt lupausta uutenavuotena mut nyt ajattelin hurjistua ja tehdä lupauksia kaikkien niiden vuosien edestä joina en oo lupausta tehnyt. Mut mietin yön yli ja kirjotan huomenna pitkän listan koska oon tylsä ihminen ja tylsillä ihmisillä on aikaa rajattomasti. Damn. Kauniita unia.




And if you're in love, then you are the lucky one, 'cause most of us are bitter over someone.

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

And you give all you got

Huonosti nukutun yön jälkeen on hyvä fiilis. Heräsin varmaan kymmenen kertaa siihen että vatsaa kouristi ja vieläkin sattuu. Pelottaa oikeesti vähän että jos mun vatsalla on oikeesti joku hätänä kun tota tommosta satunnaista kovaa kouristelua on jatkunut jo vuosia. Vois lekurilla käydä vähän näyttämässä niin saisin edes mielenrauhan.
   Mulla on ollut supertylsää koko tää aamu - huimat kaks tuntia oon kuitenkin ollut hereillä - joten  oon kaivellu vanhoja tiedostoja ja aarteita koneen kätköistä ja ajattelin latoo tähän kuvia vuoden varrelta. Pitää vähän alustaa että tää kulunut vuosi ja vähän risat 2010 vuoden loppupuolelta tähän päivään on ollu ihan huikee ja tapahtumarikas. On tapahtunu bändiä ja keikkaa, uusia ihmisiä ja siistejä reissuja. Harmi ettei kamera kulje aina mukana. Vuoden aikana mä oon myös muuttunu jonkun verran, kohta näätte. Mut nyt asiaan! Kuvat on siis 2010 lopulta tähän päivään.






































Siinä muutama kuvanen tän vuoden varrelta. Vikan kuvan pitäis olla aika alkupuolella koska toi on sitä aikaa alkuvuodesta kun nauhotettiin Set the wheels in motionia. Vuoden varrella mulla on on ollu päässä tummaa, vaaleeta ja punasta (<3) väriä. Ja sieltä puuttuu parhaista parhaimpia ihmisiä muttakun kuvia ei ollut, nyyh. Nyt kun oon kuluttanu kuvien kaivamiseen niin kauan aikaa ja siinä oli mun päivän tekeminen, meen lohtusyömään.

lauantai 24. joulukuuta 2011

You make my blood pressurize

Jouluja kaikille! Tää juhla ei oikeesti merkitse mulle mitään paljoa. Sukua tulee käymään ja joo, onhan niitä kiva nähdä mutta nään niitä pitkin vuotta paljon muutenkin. Yleensä tää vaan merkitsee sitä että kukaan ei oo maisemissa ja että kaikilla on kiire.
  Ja hei - mä olin tänään mun tyylille erittäin, erittäin epäuskollinen. Vedin jalkoihini punaset korkokengät, suoristin hiukset ja laitoin huulipunaa. H-u-u-l-i-p-u-n-a-a. Oon aina niin tarkka siitä etten riko mun tyylietikettiä ja nyt minä mokoma menin sitä rikkomaan. Mut nojoo! Nyt venaan uudenvuoden meininkejä ihan täpinöissä. Vähän ehkä epäselvää miten se vietetään mutta uusvuos on aina jees joten no panic.


Oltiin Coloryn kanssa torstaina kuvaamassa musavideota Walking in Circles -EP:n biisiin nimeltään It comes around. Aamuysiks sinne studiolle neljän tunnin unien jälkeen ei aluks oikeen houkuttanu ja siihen vielä päälle jännitys niin olis voinu kuvitella että epäonnistuu täysin mutta oli oikeesti superhauskaa ja uskon että saatiin hyvää matskua. Tuntu aluks oudolta laulaa kameralle mut kyl se loppujenlopuks luonnistuikin aika hyvin. 12h siinä kuvatessa meni ja reilun viikon päästä kuvataan loputkin videosta. Olkaa siis kuulolla ja näöllä!








And my god, you're awesome

lauantai 17. joulukuuta 2011

I'm the ghost in the back of your head

Ahhh ihanaa nukkua huonosti nukutun viikon jälkeen ihan kunnolla. Alko univaje jo pikkuhiljaa vaikuttaa ajatuksenjuoksuun.Mut ihanampaa olis jos ulkona satais vielä lunta eikä räntää.
 Toissapäivänä tuntu et olisin palannu takas ala-asteen penkille. Ton mun huonon ( eikä vaan huonon vaan oikeesti ihan järisyttävän huonon ) matikkapään takia mä en oo suorittanu vielä yhtään matikkaa lukion aikana, joten erityisopettajallehan mut ollaan lähetetty. Tarkotus oli et mulla teetetään semmonen testi jolla katotaan että olisko mulla tarvetta kolmeen osaan pilkottuun kurssikokeeseen. Ne kysymykset oli about ala-astetasoa ja mä en oikeesti vaan hahmota enkä osaa niitäkään tehtäviä. Olis aika super jos ei jäis ylppärilakki saamatta vaan siks että en osaa matikkaa.
  Tänään keikka tusulassa kera Eero & Eksyneet, tsekatkaaa, ihan loistavia! Huomenna sit joulurauhanjulistus Hyvinkään suurkaupungissa. Eli meiningeissä ollaan! Nyt on pakko mennä raikastumaan suihkuun ja alottaa tappelu hiusten ja naaman kanssa. Viikonlopuja!

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

I had to find you, tell you I need you

Oot epäreilu ja tiedät sen.




Mulla oli eilen toi nuttura koko päivän ja kappaskappas, menin se päässä nukkumaan, heräsin ja menin sillä kouluun. Hyi mua? Ei tätä tukkaa vaan jaksa aina laittaa kun se on niin villi ja vapaa.
 Nyt mä hei otan itseäni niskasta kiinni ja meen lenkille. Ei kukaan haluis juosta sitä mun puolesta?

tiistai 13. joulukuuta 2011

Kun ihminen on ihminen, siis itellensä susi

Jos tätä päivää voi kuvata yhdellä sanalla niin se on väsynyt. Oon meinannu simahtaa joka paikkaan missä oon hetken istunu paikoillani. Ja koska oon niin väskä nii voisin laitella pitkälti vaan kuvia.






No okei ihan vielä en malta mennä nukkumaan mut noista kuvista sen verran että oltiin matkalla MUL3 kurssilaisten kanssa stadiin sellaseen musiikkikirjastoon joka oli erittäin, erittäin tylsää. Oli mulla kuvia ihan siitä tiedonhankinnastakin mutta joltain ois varmaan tullut turpaan jos oisin niitä lisäillyt. Sit illemmalla pidettiin Coloryn kanssa shoppailutuokio tulevaa musavideota varten ja mukaan tarttu kaikille jotain. Paitsi Saulille mut se nyt aina onkin tommonen poikkeustapaus. Mun armoton vaatekriisi voi alkaa kohta koska en osaa päättää mitä laitan päälle vaikka hennesin miestenosastolta paidan löysinki. 

Kauheen tylyä tykitystekstiä mut oikeesti mä voin vakuuttaa, että oon onnellinen.