tiistai 6. joulukuuta 2011

Stuff happens. You get over it.

Jajajau! Sain eilen väännettyy pitkän blogimerkinnän viikonlopusta mutta netti alko temppuilemaan ja katosihan se. Anyway ihan mukava viikonloppu ollu takana, sopivasti tekemistä mutta ei liikaa mutta kuitenkin vähän liian vähän mutta mutta mutta.
  Perjantaina oltiin kera Hanna, Anna ja Markus matinkylässä viettämässä iltaa rauhallisissa merkeissä parin juomingin kanssa ja diippejä jauhaen. Puhuttiin toistemme hyvistä ja huonoista puolista avoimesti ja rakentavasti ja on oikeesti aika silmiä avaavaa kuulla tommosta palautetta. Tuntuu että oon muutaman vuoden aikana muuttunu oikeesti aika reippaasti, kerran en kuulemma tuomitse ihmisiä koskaan enkä käytä aikaa ihmisten ja asioiden vihaamiseen. Pari vuotta takaperin kukaan ei olis varmaan sanonut että en koskaan tuomistse tai että en vihaa. Joten oikeesti kiva kuulla että oon kasvanut tällä saralla ainakin.




Mhheheh kiva kuvapläjäys mutta siinä vähän makua viikonlopusta! Lauantaina päivä kului aika lailla lusmutessa, vähän tein voimia kotona ja sit illalla kävin juhlistamassa Leenin syndejä ja oli kivaa nähä ihania ihmisiä ja tajusin että niiden kanssa mun täytyy viettää enemmän aikaa. Sieltä menin suoraa nukkumaan ja sunnuntaina sain myös otettua itteeni niskasta kiinni ja kävin juoksee lenkin jonka jälkeen käytiin treeniksellä Coloryn koko poppoon kanssa pitkästä aikaa. Hassua ajatella että kohta Matias ja Sauli lähtee armeijan harmaisiin ja meillä vaihtuu porukka vähäks aikaa. Mutta eiköhän siihenkin totu. Tulkaa muuten kaikki kuuntelee meitä Gloriaan 7.1, kun kerranki on ikärajaton keikka! Olis mukava nähdä teidän komeita ja kauniita kasvoja siellä mahdollisimman paljon :--)
  Eilen hengailin myös ihanien ihmisten kanssa ja illan istuin kotona jossain ihmeangsteissa rypien. Noin käy oikeesti aina ku hengailen enemmän ku pari tuntia yksikseni. Ja vaikka tänään aamullakin olin huonolla tuulella niin treenikselle kun pääsin niin kummasti piristi. Mietin liikaa ja sit mietin vähän lisää ja sit tulee suru puseroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti