torstai 22. syyskuuta 2011

Päivä 4 - Laukkusi sisältö

YO!

Lähetään siitä et mun laukulla ei ole mitään merkitystä. Mä tykkään olkalaukuista, repuista (<3), kangaskasseista ja vyötärölaukuista! No okei en ite käyttäis mut ei niissä mitään vikaa ole. Mut tärkeintä on et on joku mitä on kiva kantaa.

Hyvä myös jos sinne mahtuu tavaraa ja mieluiten et sieltä löytyis tavarat mutta koska esimerkiks kangaskasseissa ei mitään taskuja ole niin joskus pitää kaivella pidempään. Liian pieni se ei saa olla koska tykkään survoo mukaan aina pari hupparii.

Sisältö on yleensä aika perus. Tietty lompakko on aina mukana ja avaimetkin joskus jos satun tietää missä ne on. En yleensä tarvii avaimia koska melkeen aina edes joku on kotona. Löysin mun ne pari viikkoo sitte mutta sitä ennen en ollu nähnyt niitä yli puoleen vuoteen. eettääää. Yleensä mulla löytyy  myös joku kouluvihko tai koulukirja koska en jaksa vaihtaa laukkua tai tyhjentää sitä ku lähen jonneki. Joskus löytyy myös meikit mutta ei kyllä aina koska en jaksa aina raahata kaikkea mahdollista mukana. Tällä hetkellä löytyy laukusta myös yks puhelinnumero paperilapulla jonka sain kesällä asiakkaalta! Pitäs pistää pirauttaen..... Orrrr not.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti